Pensionat Lundåkra logotyp

Bed and breakfast

Mysigt boende i lantlig miljö nära Halmstad

Pensionat Lundåkra erbjuder två mysiga dubbelrum och två fina enkelrum. Ett av våra dubbelrum kan göras om till trebäddsrum. Som gäst har du tillgång till kök, två badrum och vår stora lummiga trädgård med trädgårdsmöbler och grillplats. Njut av naturen längs grusvägar och öppna fält och i Nyårsåsens gröna lövskog. Du når sommarstaden Halmstad med uteserveringar, shopping och aktiviteter på tio minuter med bil. Karin hyr ut hela sommaren, mejla karin@pensionatlundakra för mer information och bokning.

Välkommen till lugnet på Pensionat Lundåkra!

Enkelrum säng med utsikt över hästhagen

Enkelrum

Två mysiga dubbelrum, varav ett kan göras om till trebäddsrum.

Säng i dubbelrum

Dubbelrum

Två trevliga enkelrum med utsikt mot gröna hagar.

Trädgårdsmöblemang en solig dag

Trädgården

Som gäst på Pensionat Lundåkra har du tillgång till vår lummiga trädgård med fruktträd och utemöbler. Upplev lugnet på landet hos oss!

Varmt välkommen!

Passa på att upptäck Halmstad!

Tänk på Halmstad, och du ser stränder framför dig. Du är inte ensam om det. På sommaren lockas hundratusentals besökare hit för att njuta av badlivet. Sol och bad är bara början. Halmstad älskas också för sin natur och det stora utbudet av kultur, restauranger och nöjesliv. Eller för den vackra stadskärnan som präglas av vår spännande svensk-danska historia, med Halmstad slott som främsta landmärke.

Här hittar du Destination Halmstads gedigna turistguide med massvis av aktiviteter och utflyktsmål i och omkring Halmstad.

Redo för ett mysigt och lantligt boende?